Modele flokesh per meshkuj 2016

Compartilhe

Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. JO, të gjitha bukuroshet Botërore NUK i kanë prerë flokët shumë Shkurt gjatë verës 2016! Flokë kasketë një tjetër prerje e dashur nga Vajzat dhe gratë, VAJZA praktika të cilat NUK kanë kohë të kujdesen për flokët e gjatë. Në këtë Video meshkujt Mund të gjejnë 10 IDE si të prenë flokët e Tyre me Stil. Shikoni frizurat e shkëlqyeshme për flokë të gjatë dhe kërkoni inspirimin për vete… transmeton telegrafi. Mund te zgjidhni nje Topuz je zbukuruar me gërsheta. Si? Formohet një Topuz me një pjesë të flokëve. Lihen DISA tuf veçantë, me të cilat krijohen gërsheta. Gërshetat i rrotullojmë Rreth topuzit.

Si aksesor flokesh Mund te zgjidhni Edhe një Vello “kafaz Zogu”, par nje pamje vintage. Profilet psikologjike ndahen në dy kategori: besnike ndaj modelit të zakonshëm APO guxuese dhe në kërkim të një ndryshimi. Flokët me balluke në anë Shpreh pasiguri, një pasiguri dhe pavendosmëri për t`i prerë balluket drejtë. Vajzat me balluke në anë janě ATO më të ndrojtura të cilat`mbulojnë`një pjesë të fytyrës me flokë. Para jush është Galeria më e re e frizurave shumë të bukura të bukurosheve Botërore. /Telegrafi/Topuz`chignon`i Kapur Poshte, zbukuruar me nje karfice te Madhe. Dihet që prerja APO lyerja e flokëve Tregon që Kemi nevojë për ndryshim, dhe JO Vetëm nga pamja por ndryshim jetësor. Flokë natyral Këto VAJZA, siç i lajnë flokët ashtu i thajnë dhe ashtu i lënë, shkruan Anabel.

Janë VAJZA shumë të ndrojtura dhe të pasigurta. Qofshin ATO të dredhura kaçurrel APO të drejta, valë-valë të Prera APO të rrafshëta, është me rëndësi që të jenë të bukura dhe të shëndetshme. MBAS zgjedhjes së ndryshimit të Stilit, qëndron Fakti që Mund të të pëlqejë vetja sido që t`i Kesh flokët, APO që je e pasigurt. E njëjta gjë për ATO që i qëndrojnë besnike modelit të pneu. Rreth flokëve vërtiten kuptime të ndryshme psikologjike, mënyra se si ne mendojmë, si raportohemi me njerëzit, gjendjen shpirtërore ETJ. Gjithashtu Edhe topuzi baline eshte shume Modern. Flokë të gjata është zgjedhja më konservatore! Kush e dashuron këtë STIL, vështirë se ndërron, sidomos nëse ka më shumë se pesë vjet që e mban. NUK është e thënë që Kemi të bëjmë me një femër konservatore, Mund të jetë thjeshtë një femër e Sigurt në vetvete që i dashuron flokët e SAJ.

Flokë të shkurtra REBELE një prerje e çmendur, asimetrike. Shenjë rebelimi, femrat që zgjedhin këtë Model flokësh kanë Vërtetë nevojë të thyejnë rregullat në jetë dhe e shprehin këtë në ruiner e zgjedhur. Është një prerje guximtare, të Tilla janě dhe Vajzat që e zgjedhin.